Vastgoedontwikkeling

Vastgoed ontwikkelen is een vak apart. Behoorlijk wat disciplines komen samen en er zijn veel variabelen die het resultaat beïnvloeden. Toch is het ook het mooiste vak dat er is. Geweldig om iemands (t)huis te creëren vanuit niets. Een inspirerende werkomgeving te realiseren of, nog mooier, maatschappelijk vastgoed zoals een zorggebouw of een sportcomplex. Pulsar Planontwikkeling doet dat voor en met u op een duurzame, toekomstbestendige manier. Vanzelfsprekend onder smaakvolle architectuur.

Projectmanagement

Staat u aan het begin van een ontwikkeling en zoekt u een procesbewaker? Iemand die uw belangen behartigt en stuurt op resultaat? Pulsar Planontwikkeling heeft diverse projecten voor verschillende opdrachtgevers tot een succes gemaakt. 

Ontwerp en Presentatie

Van een ruwe verkavelingsschets tot een uitgewerkt ontwerp, Pulsar Planontwikkeling is in staat om met kennis van regelgeving, efficiënt ontwikkelen en de marktvraag een optimaal ontwerp te maken voor uw locatie.

En dan maken we er ook nog een verleidende impressie of animatie van!


In het kort

Pulsar Planontwikkeling is een multidisciplinaire dienstverlener met twintig jaar ervaring in de bouw- en vastgoed sector op het gebied van:

- Ontwerp & presentatie;

- Haalbaarheidsanalyses;

- Samenstellen en aansturen van bouwteams;

- Vastgoedexploitaties & procesplanning;

- Procedures & bouwregelgeving;

- Bestemmingsplannen en omgevingsvergunningen;

- Marketing en verkoop;

- Directievoering en overall projectmanagement.

 

Van een quickscan tot directievoering tijdens de bouw, Pulsar Planontwikkeling beheerst het complete proces.

 

Heeft u een pand of perceel dat in aanmerking komt voor een (her-) ontwikkeling? Zoekt u begeleiding en advies bij het realiseren van een nieuwe woning of nieuw bedrijfspand? Of bent u simpelweg op zoek naar een hands-on projectmanager voor bepaalde duur?

Mail of bel voor een vrijblijvend gesprek.

 

Met vriendelijke groet,

 

ing. R. (Raymond) van der Kruk

 

   

Meer informatie of vragen? Stuur een bericht!